16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

El ciclista Xavi Mestre confirma el seu bon estat de forma a Xixona

El ciclista de Beniarjó, Xavi Mestre, va vindre carregat del Bressol del Torró de Xixona després d’aconseguir el segon lloc i guanyar les metes volants d’aquesta prova puntuable per a la challenge autonòmica de cadets disputada aquest passat diumenge.

Mestre es va escapar junt amb Aron Noguera, però no van poder donar caça a Luis Cayuela que va ser el guanyador, al final entrarien a 10 segons obtenint una meritòria segona plaça. A més obtindria el premi de les metes volants.

En aquesta carrera també va córrer el valler, Aitor Arlandis, que finalitza en el lloc 29 després de notar el cansament de la carrera del dia anterior a Albacete.

La jornada del dissabte es va disputar a la ciutat manxega de Villamalea una nova carrera de cadets del circuit castellà on en aquesta ocasió  Aitor Arlandis aconseguia acabar en la setena plaça mentre que Xavi Mestre obtenia la 12 posició.

Tots dos corredors li han valgut aquests resultats per a ser preseleccionats per al campionat d’Espanya que tindrà lloc a Cartagena el mes vinent de juny.

Tant Arlandis com Mestre seran els únics representants del Juan Giner, un equip on van arribar aquesta passada tardor per a estar en l’estructura B i que ara són les dues puntes de llança del primer equip.

Sens dubte anar a un equip amb garanties i amb molt de calendari ha sigut vital per a córrer més tranquil i sense tanta pressió.

Articles relacionats