16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

José Luís Pascual del Chef Amadeo Club Billar Gandia es proclama campió autonòmic

– Xavi Pascual i Nacho Sastre obtenen la medalla de bronze a l’autonòmic júnior

El passat dissabte se celebrava al CB Castalla el campionat autonòmic absolut, reservat per als 16 primers classificats del rànquing absolut valencià de 3 bandes, juntament amb els millors júniors del circuit sub21 de 3 bandes.

Les 2 competicions, absolut i júnior, que es disputen al ko directe. El Chef Amadeo Gandia participava amb 3 jugadors al campionat absolut: Jose Luis Pascual (1°), Paco Estruch (7°) i Jose Ramón Fuster 16°) i 2 jugadors al júnior: Nacho Sastre i Xavi Pascual.

Molts jugadors en la quiniela per a emportar-se el triomf i entre els favorits Jose Luis Pascual, que sense cap dubte és un dels jugadors valencians més en forma del circuit.

Pascual va complir els pronòstics i es va proclamar Campió Autonòmic Absolut 3 bandes amb 4 victòries una mitjana general; 1,159 i una tacada màxima de 9 caramboles. Va guanyar 3 partits per arribar a la gran final davant de Jesús Rico. La gran final es va resoldre amb un empat i es va haver de recórrer a la «mort sobtada», que consisteix a executar la carambola d’eixida i el jugador que més caramboles aconsegueix fer és el guanyador.

Gran temporada de Jose Luis Pascual que a aquest títol de Campió Autonòmic cal afegir: medalla de bronze al Campionat d’Espanya de SSAA com a membre titular de la Selecció Valenciana, i medalla de bronze a la Lliga Nacional de clubs Divisió d’honor per CB Chef Amadeo Gandia.

També va participar Paco Estruch que va abastar la 7a plaça en la classificació, excel·lent temporada del gandià que va perdre als quarts de final en un partit molt ajustat. Finalment Jose Ramón Fuster va quedar 16a.

Respecte del júnior, Xavi Pascual i Nacho van disputar les semifinals i encara que Xavi va tindre possibilitats d’arribar a la gran final, no obstant medalla de bronze per als dos que és el premi a la temporada disputada al circuit valencià júnior.

Articles relacionats