25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Gandia organitza el sisé Concurs de Guitarra “Panxa-Verda”

El VI Concurs de Guitarra de Gandia se celebra aquest 2021 del 23 al 25 d’agost, amb la presència de joves guitarristes procedents de Barcelona, Tarragona, València, Orense, Sevilla i Portugal. Un any més, aquest concurs nascut en record del guitarrista Salvador García “Panxa-Verda”, és una cita perquè joves artistes puguen demostrar les seues grans habilitats amb l’instrument espanyol per excel·lència.

El jurat el componen David López, Jorge Orozco, Antonio Sánchez Picadizo, Abel García Ayala i Zabalo Borrás, tots ells músics de marcada trajectòria professional. L’esdeveniment compta amb l’organització del Festival Guitarra Gandia i la Escola de Música “Districte Marïtim” del Grau. Així mateix, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, Regidoria de Patrimoni, Regidoria de Cultura, Amics de la Guitarra de Diània, Guitarres Esteve, Rc Strings, Editorial Piles i Vivace Música.

El dilluns 23 té lloc l’acte inaugural amb el concert d’Ausiàs Parejo Calabuig, guanyador de la Categoria C de 2020, i Abel García Ayala, guanyador de l’edició de 2019 i un dels grans valors actuals de la guitarra a Mèxic. El dimarts 24 a les 12 h tindrà lloc el sorteig de participants en el Maga, realitzant les diferents proves dels aspirants a la Casa de Cultura en la vesprada del 24 i el matí del 25, amb entrada lliure fins a completar aforament. L’acte de clausura i lliurament de premis està previst per al dimecres 25 a les 18 h.

Articles relacionats