23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

La Policia Nacional deté als quatre joves que agrediren i estafaren al propietari d’un bar

• L’amo va seguir als homes fins al seu vehicle per a reclamar-los el pagament de les consumicions

• Els clients van començar a agredir-li, caient a terra i continuant amb l’agressió

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) a quatre joves, d’entre 21 i 22 anys, entre ells dos d’origen espanyol, un colombià i un altre romanés, com a presumptes autors d’un delicte de lesions i un altre lleu d’estafa, després d’agredir al propietari d’un bar després de reclamar-los que li abonaren la consumició.

Els fets van ocórrer la setmana passada, en la platja de Gandia, quan quatre joves van acudir a un establiment hostaler i després de demanar diverses consumicions, van abandonar el local sense abonar el compte de 60 euros. Quan el propietari del bar es va adonar que els clients marxaven sense pagar-li, els va seguir fins a aconseguir-los quan anaven a agafar el seu vehicle.

En aquest moment, l’amo de l’establiment els va reclamar l’abonament del compte, al que els joves van respondre agredint-li, caient a terra i continuant amb l’agressió. Finalment, els clients van emprendre la fugida.

Després de realitzar els esbrinaments oportuns, els agents van aconseguir identificar als sospitosos que van ser detinguts en la vesprada d’ahir, com a presumptes autors de delictes de lesions i un altre d’estafa. Els arrestats, que compten amb antecedents policials, van quedar en llibertat després de ser sentits en declaració, no sense abans ser advertits de l’obligació legal que tenen de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits per a ells.

Articles relacionats