9.3 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Jornades de portes obertes gratuïtes en la Torre de Guaita de Tavernes

– El taller d’ocupació ‘Et Formem Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna’ i la Regidoria de Turisme impulsen aquesta activitat per a donar a conéixer la torre i també la flora autòctona

– Les jornades de portes obertes tindran lloc els dijous 22 i 29 de juliol, i per a participar cal inscriure’s al telèfon 96 288 52 64 o al correu: turisme@tavernes.org 

El taller d’ocupació ‘Et Formem Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna’, amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme, ha organitzat dos jornades de portes obertes en la Torre de Guaita, amb una visita per l’emblemàtica torre i diferents activitats per a conéixer els treballs que s’estan duent a terme, així com la flora autòctona.

Jornada de Portes OBertes Torre de GuaitaLes jornades de portes obertes gratuïtes tindran lloc els dijous 22 i 29 de juliol durant tot el matí, amb grups de màxim 20 persones cadascun. L’activitat es dividirà en dos torns, el primer de 9 a 10.30 hores, mentre que el segon serà d’11.30 a 13 hores.

Mitjançant aquesta iniciativa dirigida a tot el públic, els i les participants podran aproximar-se i descobrir cada racó de la Torre de Guaita, la flora autòctona de Tavernes, i també aprendre a repicar una planta en un altre recipient o com construir una jardinera, tot amb l’ajuda de l’alumnat del taller d’ocupació ‘Et Formem Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna’.

Per a fer les inscripcions o rebre més informació de l’activitat cal cridar a la Tourist Info de Tavernes (96 288 52 64) o enviar un correu electrònic a turismo@tavernes.org.

Articles relacionats