19.1 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

Cinc atletes del Club d’Atletisme Safor Teika van participar en el Campionat d’Espanya sub16

  • Dos llocs de finalistes per al CA Safor Teika en el Campionat d’Espanya Cadet
  • Mireia Pérez va ser sisena en llargada i Jeremy Fernández seté en triple salt. També van competir Àngel Alemany, Julia Estruch i Camila Estrebou. La prova es va disputar el passat cap de setmana a Lleida.

     

Cinc atletes del Club d’Atletisme Safor Teika van participar en el Campionat d’Espanya Individual Sub16 (Cadet) i de Clubs 4×100, el passat cap de setmana a Lleida. L’actuació més destacada va ser la de Mireia Pérez, que va ser sisena en salt de llargada amb 5.11 metres. A més, Jeremy Fernández va ser seté en triple salt amb una marca de 12.96 m. Fernández també va competir en llargada, sent novè.

També van participar Camila Estrebou, en els 100 m.l. i Julia Estruch (600 m.l), quedant-se ambdues en semifinals en el seu primer any en esta categoria, així com Ángel Alemany en llargada. Els atletes viatjaren amb els seus entrenadors Andrés Dénia, Iván Martínez, Alberto de Oliveira i José Miguel Barrios. El club acabarà la temporada amb el Campionat d’Espanya Individual Juvenil (Sub18) este cap de setmana a Huelva.

Articles relacionats