9.8 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Jornada formativa de Turisme ornitològic a Xeraco

L’ajuntament de Xeraco, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de València i l’Associació de Guies Birding Comunitat Valenciana, ha organitzat una Jornada formativa de Turisme ornitològic que tindrà lloc el pròxim dimecres, 18 de desembre, a partir de les 9 hores en el Quarter de Carrabiners, ubicat en la platja.

L’activitat formativa, que està dirigida a professionals del sector turístic, comptarà amb dues parts: una teòrica des de les 9 fins a les 11.30 hores on s’estudiarà la caracterització del mercat de turisme ornitològic i el Birdwatching com a producte turístic; i una altra part pràctica des de les 12 fins a les 14 h que suposarà una eixida d’observació d’ocells per la desembocadura del riu Vaca de Xeraco, una zona especialment adaptada amb infraestructures per a l’observació d’ocells.

Per a l’eixida pràctica, hi haurà disponibles telescopis terrestres i prismàtics per a l’ús dels participants.

A més, en el marc d’aquest projecte, també se celebrarà una visita guiada per a tots els públics el pròxim diumenge, 22 de desembre. Un passeig per conéixer el sender blau de la desembocadura del riu Vaca i altres espais naturals del municipi.

Les inscripcions s’enviaran al correu electrònic: turisme@xeraco.es

Articles relacionats