17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Jordi Ripoll Isabel Ferrer guanyen amb autoritat la Cursa Popular Solidària a Beniarjó

– La catorzena prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna la van disputar prop de 700 persones

– La XI Cursa Popular Solidària a Beniarjó s’ha disputat este cap de setmana sent esta la catorzena prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna.

En el purament esportiu la categoria masculina va estar dominada per Jordi Ripoll de Vicky Foods Athletics amb un temps de 24’49’’ seguit per Juanra Pous, del CD L’Espenta, que va parar el crono en 26’00’’ i en tercera posició Carlos Cabrera, del CA Gandia Alpesa, que va travessar la meta en 26’02’’.

En categoria femenina cal fer menció a part a Maria Isabel Ferrer que aconseguia véncer per onzena vegada en este Circuit, 11 de les 14 proves que s’emporten disputades les ha vençudes i amb molta autoritat l’atleta de Xàbia. En esta ocasió la del CC Camallaes travessava la meta en 28’37’’.

Després d’ella, Esther Fornés del CA  Cametes quedava segona amb 30’14’’i en tercera posició s’imposava Cristina Moya, del CA Publidom, amb 31’12’’. Cal destacar que es tracta del mateix pòdium que justa una setmana abans en la prova de Beniflà.

D’esta carrera cal fer menció que es tracta d’un esdeveniment solidari del qual el 20% de tot el que es recapta va dirigit a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i per a Aspanion, associació que lluita contra el càncer infantil. Així doncs, els prop de 700 participants de la XI Cursa Popular Solidària a Beniarjó van posar el seu granet d’arena per estes dues iniciatives.

La pròxima prova del Circuit serà la XXI Cursa Popular Penya el Real de Gandia diumenge que ve 10 de desembre sobre una distància de 7.800 metres. Les inscripcions per a aquesta carrera ja estan obertes en la web de crono4sports.com.

Articles relacionats