18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Gandia dona el primer pas pel futur Museu de la Setmana Santa

– L’Ajuntament de Gandia adquireix el local que allotjarà el futur Museu de la Setmana Santa

La Setmana Santa ja té un local per al futur Museu. Després de finalitzar el procés per adquirir un immoble que poguera albergar la instal·lació, es va presentar una oferta que complia les característiques que se sol·licitaven al plec de condicions redactat pel consistori i que, prèviament, havien estat acordades amb la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa com eren tindre un mínim de planta de 1.000 metres quadrats; un espai cèntric i accessible amb facilitats per a l’entrada i l’eixida de les imatges, i proper a l’inici de l’itinerari de la processó de Divendres Sant; a més d’una alçada mínima de 8 metres per evitar que es facen malbé les obres d’imatgeria durant els seus trasllats.

Finalment, l’Ajuntament de Gandia ha adquirit el que antigament fora el “taller Rodríguez-Alfaro” situat entre els carrers Sant Rafael i Ferrocarril d’Alcoi. D’aquesta manera, la Setmana Santa gandienca ja disposa d’un local municipal on guardar les imatges.

El regidor delegat de la Setmana Santa, Miquel Àngel Picornell ha mostrat la seua satisfacció. “Hui és un gran dia per a la Setmana Santa. Ja podem dir que el futur museu comença a ser una realitat gràcies a un nou compromís complit per l’alcalde i el govern municipal” i ha afegit que ara tant la Junta Major de Germandats com les mateixes Germandats tenen via verda per decidir els usos del local.

Articles relacionats