17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Alex Moreno torna a la competició amb una nova victòria i Irene Flores continua lluint

Els ciclistes de la Safor continuen batent-se el coure en el challenge autonòmic de ciclocròs després de l’última prova celebrada a Alginet este passat diumenge en un circuit molt tècnic i bastant ràpid a causa de la inexistència de pluja.

De nou la ciclista d’Almoines, Irene Flores va tornar a pujar al calaix en la categoria infantil després d’aconseguir el segon lloc en una carrera on el seu rival -Sara Calatrava – va estar en esta ocasió per davant d’ella en tot moment. En la modalitat masculina, Sergi Margarit acabaria sisé, Alejandro Seguí seté, Andreu Sansaloni 28, Darío Humanez 39 i Iker Arlandis 44.

La categoria d’alevins va finalitzar amb Cristian Vercher en el lloc 32 i Gerard Pastor en el 37 mentre que en els principiants, Alex Moreno tornava a la competició i obtenia un nou triomf amb Sergi Esteban en el lloc 15, Didac Gómez 16, Nasio Grau 26 i Miguel Bosch 29.

En la categoria de promeses acabaria amb el nové lloc d’Albert Galbis mentre que Jordi Fournies tornaria a ocupar el quart lloc en la categoria absoluta amb Joan Fraile Llacer en el nové lloc i Iván Gomar en la dotzena posició.

Articles relacionats