Joan Varó torna a la UD Beniopa com a entrenador dels cadets

Joan Varó torna a la que durant molts anys va ser la seva casa, la UD Beniopa, un club històric de la ciutat de Gandia que està començant a enlairar amb força. Varó es farà càrrec de la categoria Cadet, que fins al juny passat era responsabilitat de Sergi Forner. Varó és un entrenador que ha passat per clubs com Benirredrà CF, UD Portuaris i UD Beniopa. A aquest últim és al que més etapes ha dedicat com a tècnic.

Varó és un entrenador amb reconeixement a la comarca saforenca. El director general de la UD Beniopa, Rafa Vizcaíno, defineix la seva arribada com la d ‘ «una persona que encaixa perfectament amb el perfil d’entrenador / preparador que nosaltres busquem» i ha afegit que «és una persona que ha passat per molts equips però on més temps va romandre va ser en la UD Beniopa «.

Joan Varó va ser un dels entrenadors amb el que el conjunt de la Safor va comptar a les seves files des de fa molts anys, com a entrenador del primer equip i de categories inferiors. Per a Varó, fitxar per la UD Beniopa, és «tornar a les teves arrels, tornar a tu club de tota la vida», i afig que «dins de la mesura, intentarem fer un gran any per deixar el nom del club el més alt possible «.  A la Directiva de la UD Beniopa també estan encantats amb l’arribada de Juan Varó a l’entitat, una arribada que segons el president de l’entitat «s’ha intentat des de fa temps, i avui per fi estem contents que torne a la qual sempre va ser casa».

Et Pot Interessar