9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

Joan Francesc Peris, Els Verds, ha presentat propostes per a millorar la qualitat de les aigües en la desembocadura del Serpis i les platges de Venècia i Rafalcaid.

Els Verds impulsaran l’ampliació de la Depuradora d’Aigües Residuals per a millorar la qualitat de l’aigua a la Platja de Venècia i dels Marenys de Rafalcaid.

Joan Francesc Peris, candidat a l’alcaldia de Gandia per Els Verds, acompanyat pel número 3 de la llista, el professor Miguel Rodilla, altres membres de la candidatura i alguns veïns dels Marenys de Rafalcaid, ha visitat el Mareny per a presentar les seues propostes per a millorar la qualitat de les aigües en la desembocadura del Serpis i les platges de Venècia i Rafalcaid.

El professor i científic Miguel Rodilla ha manifestat la necessitat de millorar la depuració de les aigües residuals de la EDAR de Gandia, sobretot per problemes de falta de capacitat per a tractar totes les aigües que arriben en determinats períodes de màxima ocupació de les poblacions, així com durant intenses pluges i ha plantejat un projecte d’ampliació de la depuradora.

“Els Verds proposem executar un aiguamoll artificial al voltant de la depuradora per a millorar i poder depurar totes les aigües que arriben a la planta. També, és fonamental la instal·lació d’un nou emissari submarí” -ha dit Miguel Rodilla.

“Les aigües de la platja de Venècia no possibiliten el bany en tot l’any i les del mareny pateixen massa períodes de contaminació. Gandia ha de prendre mesures perquè l’Entitat de Sanejament invertisca en la nostra depuradora que clarament és insuficient per a mantindre la salut i els valors naturals de la desembocadura del Serpis i les nostres platges del sud” -ha conclòs Peris.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles