10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Joan Fraile Llacer, Marc Mestre i Carla Bañuls queden campions de la Challenge de Ciclocrós

– Joan Fraile Llacer, Marc Mestre i Carla Bañuls es proclamen campions de la challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana  d’aquesta temporada, després de la prova celebrada ahir dimecres a Castelló de la Ribera.

El valler Joan Fraile no ha fallat malgrat acabar quart i segon sub 23, ja que des de l’inici es va posar per davant però volta a volta va anar perdent segons però conservant la diferència necessària sobre el tercer classificat sub 23. Quant a la seua germana Lídia acabe segona en una carrera sense complicacions.

En júniors, l’absència d’Iván Gomar, va provocar que Marc Mestre, el ciclista de Beniarjó, s’assegurara el títol per a l’equip Teika en una carrera on va finalitzar tercer malgrat estar líder en les primeres voltes.

El guanyador va ser el seu company Pau Martí que va demostrar la potència a les seues cames. Jordi Fournies acabaria cinqué i Joan Vitòria 17.

En dones, Alejandra Puente obtindria la seua segona victòria consecutiva.

La categoria de cadets es va saldar amb el millor resultat de l’equip de la Valldigna de l’Amiant, Jairo Jaén va ser 7, Vicent Grau 9, Xavi Mestre 16, Aitor Arlandis 18 i Joan Corbi 25 mentre que en dones, Aitana Calabuig acabe 3 i Laia Canet 4.

Pel que respecta a les escoles, Carla Bañuls va ser l’única de la comarca que va aconseguir el títol femení precisament en infantils, la seua companya Paula Esteban acabaria sisena mentre que els xics, Marc Iborra va ser 14, Ausiàs Puente 23 i Jorge Flores 24.

En la categoria d’alevíns, Sergi Margarit va ser el 8, Alejandro Seguí 9, Andreu Sansaloni 18, Darío Humanez 33 i Iker Arlandis 40 mentre que Irene Flores va ser la tercera millor dona.

Cristian Vercher va ser el millor principiant en el lloc 13 mentre que Gerard Pastor acabe 27.

Elorrio ciclocrosGomar a la prova de ciclocròs d’Elorrio

Iván Gomar va finalitzar cinqué en el ciclocròs d’Elorrio, considerada com la catedral d’aquest esport a Espanya. El fontí va tornar a topar-se amb un tremend fanguer i no va poder aguantar l’empenyiment del seu company Raúl Mira que va véncer en una gran exhibició.

Ara toca aquest cap de setmana amb les dos proves internacionals C2 de Xàtiva i València que es disputaran en sec i no penalitzarà tant el fang i Gomar podrà mostrar millor la seua vàlua.

Articles relacionats