16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Antón Reixa tanca el Cicle d’Escena Contemporània al Teatre del Raval

 

– Nova sessió de Cinema en Valencià: ‘Àgata, la meua veïna detectiu’

El Teatre del Raval tanca el dissabte 11 de desembre el Cicle d’Escena Contemporània amb Antón Reixa. Cantant, escriptor, artista multimèdia, director de cinema i conegut, principalment, per haver sigut el líder del grup de rock Os Resentidos.

Després d’haver de suspendre la seua actuació al Festival Hostes a causa de la pandèmia, Reixa presenta a la sala gandiana ‘Melancoholemia. Vida de mamarracho‘.

Es tracta d’un vídeo performance amb una pantalla que reprodueix imatges de l’anomenat “presumpte personatge”, també conegut per Persona. Li manca una manera de ser i l’autor denomina aquest estat com ‘melàncoholemia‘. El protagonista d’aquest sorprenent i descarnat relat és l’amfitrió en la jornada de portes obertes d’una institució de salut mental. Una història entre el seny i l’alienació que naix de la radical diferència entre la realitat i la percepció del que és real.

Antón Reixa ha escrit el text; el vídeo és una creació del vídeo artista Antonio Segade, i s’utilitzen músiques del grup Cahopou, un loop de ritme de heavy i efectes de sound track.

Hora: 20.00 h

Entrada anticipada: 10 € / Taquilla: 12 €

CINEMA EN VALENCIÀ

Prèviament, el Teatre ofereix una nova sessió de Cinema en Valencià per a públic familiar: ‘Àgata, la meua veïna detectiu’, dirigida per Carla Bengtsson (Dinamarca).

L’Àgata Christine, de 10 anys, és una apassionada dels misteris. Tant, que ha creat una agència de detectius privats al soterrani de la casa on s’acaba de mudar amb la seua família.

El seu primer trencaclosques la portarà a un assumpte molt més complicat del que s’esperava… Una aventura detectivesca amb girs de guió inesperats, on la protagonista aprendrà a veure més enllà de les primeres impressions i valorar la importància de l’amistat.

Hora: 18.00 h

Entrada anticipada: 5 € / Taquilla: 6 €

Articles relacionats