Joan Ciscar jugarà la seua tercera temporada amb la UE Gandia

La UE Gandia ha anunciat una de les notícies més esperades de l’estiu, la renovació de Joan Císcar. El jugador barrejava diverses ofertes i fins i tot alguna opció de jugar en Tercera Divisió, encara que finalment ha optat per seguir una temporada més en l’equip que li va donar l’oportunitat de debutar en Preferent, retornant així la confiança dipositada en ell. 
Císcar era objectiu prioritari de la direcció del club i una de les peticions expresses del tècnic, Rafa Gomar, per a construir a partir d’ell la confecció de la plantilla. De fet, el club havia deixat lliure eixa posició en la plantilla amb l’esperança de poder comptar amb el futbolista de Bellreguard, que finalment ha donat el sí a la proposta viola.
Al costat d’Izan Seydi, Císcar està cridat a liderar una vegada més el centre del camp i ho farà per tercera temporada consecutiva. Malgrat els seus 21 anys, el mig centre s’ha guanyat a pols la vitola de jugador clau i a més esta temporada és possible que comparteixa braçalet amb el propi Seydi, amb qui a més formarà parella en l’eix de l’equip.
A més, l’entitat del Guillermo Olagüe ha comunicat el fitxatge d’Iván Salort, porter de 20 anys format en les files del Don Bosco i que ha militat en Lliga Nacional de juvenils a L’Alcúdia i Algemesí. La temporada passada va defensar la porteria del Llíria en Regional Preferent.
Amb aquestes dues noves adquisicions la plantilla que dirigiran Rafa Gomar i Juanvi Aparisi la pròxima campanya compta ja amb aquests efectius: Andrei Paul i Iván Salort (porters); Sergi Mengual, Erchi, Toni Malonda i José Manuel Padilla (defenses); Andrei Prokhorenko, Joan Císcar, Izan Seydi, Fran Hidalgo, Kevin, Chusi, Juancho i Borja Carbó i l’atacant Cristian Bataller. El club donarà a conèixer dues contractacions més al llarg de la setmana de jugadors locals i és possible que es tanque un defensa central, objectiu prioritari després de confirmar-se la marxa de Bertó al Castellonense.

Et Pot Interessar