Els llançadors del Club Córrer El Garbí segueixen recollint èxits

L’escola de llançadors del CC El Garbí segueix recollint èxits, fruit de durs entrenaments a les ordres del seu tècnic, Juan Vte Escolano. En aquesta ocasió han sigut Daniel Mayor i Judit Prats els qui s’han penjat metalls amb les seues respectives plates a les pistes de Soria com a teló de fons

Judit, va signar la primera medalla del conjunt el dissabte amb un llançament de 13,94m. L’atleta gandiana va aconseguir un merescut segon lloc en el concurs de llançament de pes, malgrat haver canviat enguany a rotacional i no sentir-se molt confiada amb aquesta tècnica. Prats afirma que durant l’escalfament previ a la competició tenia molt bones sensacions, encara que posteriorment durant la prova no va aconseguir plasmar-les.
En la jornada del diumenge Daniel va recollir la segona medalla. Mayor, qui competia en la prova de llançament de martell, es va penjar la plata després d’aconseguir en el tercer llançament una millor marca personal de 53,05m. Per a l’atleta morat ha sigut una temporada dura i irregular. Després de passar per cinc lesions que l’han mantingut apartat dels entrenaments, la seua constància i esforç li han permès arribar a ser subcampió d’Espanya U23, acabant així la seua temporada.
La pròxima cita dels atletes del Club Córrer El Garbí serà del 10 al 15 de juliol en el Campionat del Món que se celebra en Tampere, Finlàndia, on atletes d’alt nivell com Luis Salort i Quique Llopis, pupils de Toni Puig, i Victor Faus i Gema Martí, entrenats per Juan Vte Escolano, competiran per representar a Espanya.

Et Pot Interessar