JAUME GINESTAR CANTA POEMES DE MARIA IBARS A BELLLREGUARD

És, junt amb el concert d’Esther Andújar del dissabte 23 un dels plats forts de la programació cultural, una programació que estrena full informatiu. Com assenyala Cristina Gallardo, regidora de Cultura, «després de consolidar una programació mensual de qualitat per a tots els gustos, calia fer-la més accessible als ciutadans» per la qual cosa s’ha apostat per una maqueta més clara, amb major presència gràfica i que incorpora un codi QR que permeten descarregar i compartir la programació cultural des del telèfon mòbil.

Maria Ibars
L’escriptora, nascuda a València en 1892, va passar la infància i adolescència a Dénia a una casa a la partida dels Campussos, Penyamar, que dóna nom al llibre i al darrer treball de Jaume Ginestar. Professor de Turisme de l’IES Maria Ibars, ha escollit deu textos del llibre Poemes de Penyamar i els ha transformat en cançons que suposen una forma amena de disfrutar dels versos a ritme de bolero, el pop-rock o el swing. Ginestar, que té afició a la música des de menut és fundador de l’orquestre Diamonds i cantarà els poemes de Maria Ibars acompanyat per un fons musicals.
Les cançons formen part d’un cd editat en el 50 aniversari de la mort de Maria Ibars amb l’objectiu de fer més accessible als ciutadans l’obra de l’escriptora amb motiu del cinquantenari de la mort.

Les societats musicals de la Comunitat Valenciana celebren l’Assemblea General