19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Iván Gomar s’incopora a la selecció autonòmica per participar al Campionat d’Espanya de carreter júnior

Iván Gomar defensarà els colors valencians en els pròxim Campionat d’Espanya de carretera en categoria júnior que se celebrarà aquest cap de setmana a Valladolid. 

La seua bona actuació en la passada Volta a Besaya on va estar molt actiu, protagonitzant diverses escapades i ajudant al seu company Pau Martí a obtindre la quarta plaça en la general li ha valgut un lloc en la selecció.

Cal indicar que en els dos entrenaments previs al nacional no havien convocat al ciclista de la Font, però després de comprovar que es troba en millor estat de forma que diversos ciclistes que han sigut seleccionats, els federatius no han tingut més remei que anomenar-li sorprenentment ahir dilluns.

L’equip estarà compost per Pau Martí i Abel Odón que seran els caps de files mentre que Estanislao Calabuig serà una altra peça important com Dani Cepa en aquest equip mentre que Gomar intentara ajudar al seu company. Un gran equip on el seleccionador José Ramón Mocholi ha de saber gestionar a la selecció per a tindre opcions de conquerir el campionat.

Després de l’últim fracàs de la selecció valenciana en els campionats d’Espanya absolut i sub 23 a Mallorca on tan sols es van salvar Juan Ayuso i Sandra Alonso tan sols resta la selecció júnior a obtindre un resultat més acorde als mèrits que han fet aquesta temporada en els seus equips.

Articles relacionats