18.3 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

L’equip de beisbol Tigres de Gandia continua amb la seua tirania de victòries

Tigres de Gandia porta nou victòries consecutives en el grup Est de la 1a Divisió Nacional, nou victòries de nou partits disputats, i gràcies a això està en el més alt de la classificació amb tres victòries més que l’equip que li segueix els passos.

Aquest passat dissabte Tigres de Gandia va disputar a València el seu penúltim partit abans de concloure aquesta primera fase del Campionat.

Fase Prèvia, que ha sigut espectacular tant pel joc de l’equip com pels resultats aconseguits. Una vegada classificats per a disputar la fase final a Madrid al costat dels campions de la resta dels grups de tot el territori nacional, el Mànager de l’equip, s’ha dedicat a provar jugadors en posicions poc habituals per a ells, ja que en quatre dies es jugaran 5 o 6 partits, moltes hores de joc, i cal estar preparats per a qualsevol mena de contratemps.

A l’equip se li va veure endollat, amb molta fam, amb ganes de divertir-se a l’atac i molt sobri en defensa, i això és una molt bon senyal de cara al mes de Setembre a Madrid.

Ara queda el més difícil, trobar algun patrocinador o espònsor que estiga disposat a apostar per un equip que portarà aquest nom comercial el més lluny possible, sense l’ajuda d’això, serà molt difícil jugar aquesta Fase Final a Madrid.

Ressenyar que només va haver-hi un àrbitre per a aquesta trobada i que tots dos equips li van facilitar molt la seua labor.

El resultat del partit va ser Astos València 3 – Tigres de Gandia 15, amb un total de 14 hits i 2 errors part de l’equip de la capital de La Safor.

Articles relacionats