14 C
Gandia
Dimecres, 8 desembre, 2021

Ivan Gomar participarà en el Campionat d’Europa de ciclocròs amb l’equip nacional

El ciclista de la Font d’En Carrós, Iván Gomar està d’enhorabona en ser convocat per a defensar els colors d’Espanya en els pròxims campionats d’Europa que se celebren aquest cap de setmana a Col du Van als Països Baixos.

Sense cap dubte la bona temporada que està realitzant amb la tercera plaça de la Copa d’Espanya i el lideratge en la challenge valenciana han sigut suficient per a ser un dels triats per a córrer amb els colors nacionals.

Gomar es mostrava molt content després de rebre la notícia i ha assenyalat que “era un somni que buscava des de feia temps, competir amb els millors especialistes del món i a més en el bressol del ciclocròs”.

El traçat serà el típic ciclocròs o siga rectes llargues, pujades i baixades i amb tota seguretat molt fang però encara sort que està setmana ja han entrenat en fang amb la carrera de Dénia. Els júniors saltaran a la pista el diumenge a partir de les 11 del matí.

L’equip gandià del Teika portarà ni més ni menys que cinc integrants a la selecció espanyola, Ivan GomarRaúl Mira, Pablo Calvo i Vania Rico en júniors i la suecana Sara Bonillo en la categoria sub-23.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles