15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Ivan Gomar participarà en el Campionat d’Europa de ciclocròs amb l’equip nacional

El ciclista de la Font d’En Carrós, Iván Gomar està d’enhorabona en ser convocat per a defensar els colors d’Espanya en els pròxims campionats d’Europa que se celebren aquest cap de setmana a Col du Van als Països Baixos.

Sense cap dubte la bona temporada que està realitzant amb la tercera plaça de la Copa d’Espanya i el lideratge en la challenge valenciana han sigut suficient per a ser un dels triats per a córrer amb els colors nacionals.

Gomar es mostrava molt content després de rebre la notícia i ha assenyalat que “era un somni que buscava des de feia temps, competir amb els millors especialistes del món i a més en el bressol del ciclocròs”.

El traçat serà el típic ciclocròs o siga rectes llargues, pujades i baixades i amb tota seguretat molt fang però encara sort que està setmana ja han entrenat en fang amb la carrera de Dénia. Els júniors saltaran a la pista el diumenge a partir de les 11 del matí.

L’equip gandià del Teika portarà ni més ni menys que cinc integrants a la selecció espanyola, Ivan GomarRaúl Mira, Pablo Calvo i Vania Rico en júniors i la suecana Sara Bonillo en la categoria sub-23.

Articles relacionats