18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Ivan Gomar líder de la Challenge Autonòmica de Ciclocròs

El ciclista de la Font d’En Carrós, Iván Gomar es col·loca com a líder de la challenge autonòmica de ciclocròs després de la disputa de les dues últimes proves celebrades en Aiacor i Enova aquest passat cap de setmana.

Ciclocros Aiacor 1

Gomar va aconseguir un triomf i un segon lloc en categoria júnior que li val per portar el mallot groc de líder. En aquesta mateixa categoria Marc Mestre va ser 4 i Jordi Fournies 9 mentre que Alejandra Puente va finalitzar en segon lloc en la prova d’aquest passat diumenge en Aiacor.

En la categoria cadet, Vicent Grau va ser 12 seguit de Xavi Mestre en el lloc 14, Noa Momparler 20, Aitor Arlandis 22, Joan Corbi 27 i Laia Canet 5 entre les dones, mentre que Jairo Jaén va haver d’abandonar per una terrible caiguda.

Quant al valler Joan Fraile va acabar quart en sub-23 i va perdre el mallot de líder després de patir un esquinç.

Pel que respecta a les escoles, Carla Bañuls es col·loca líder en dones en categoria d’infantils després de finalitzar primera mentre que Jorge Flores seria 24, Fernando Andrés 40 i Ausiàs Puente 43.

En alevins, Alejandro Seguí acaba en el lloc 9, Oriol Olaso 26, Andreu Sansaloni 28, Aarón Bueno 30, Darío Humanez 33 mentre que Irene Flores seria segona.

Quant als principiants, Alex Sánchez acabe 8 i Cristian Vercher 12.

Ciclocros Aiacor 2Entre els assistents es trobava l’exciclista Rubén Plaza guanyador d’una etapa del Tour i actual director de l’equip continental Israel.

Cal destacar que novament la Penya Ciclista Aiacor s’ha superat i ha realitzat un circuit més aviat per a rodadors com sol ser el ciclocròs a més d’atorgar premis com trofeus i medalles als 50 participants de categoria promeses que han corregut, amb un gran sentit de motivació i sent l’únic club a fer això.

Articles relacionats