26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Ivan Gomar domina de principi a fi en Alcobendas

Es va complir el pronòstic i la participació de l’equip gandià Teika amb el ciclista de la Font Iván Gomar va ser tot un recital en la Copa d’Espanya de ciclocròs que es va disputar aquest passat diumenge a la ciutat madrilenya d’Alcobendas.

Gomar va finalitzar la prova amb un cavallet, per a deixar clar el gran moment que està travessant amb aquesta primera victòria de la temporada en aquest certamen.

El de la Font es va anar davant al costat del seu company Raúl Mira fins que va poder enlairar-se d’ell gràcies a aquest duríssim circuit apte per a rodadors.

Al final Iván Gomar aconseguiria 10 segons de diferència sobre Raúl Mira i 21 segon sobre el de Moixent, Pau Martí, que apareixia per primera vegada en el ciclocròs. Un podi copat novament per l’equip Teika.

En aquesta mateixa carrera Marc Mestre acabaria en el lloc quinzé mentre que Jordi Fournies acabaria el 30 després d’arrossegar un fort refredat.

Pel que respecta als germans Joan i Lídia Fraile Llacer van acabar en els llocs 22 i 12 respectivament en la categoria elit i sub 23.

A més cal destacar la gran victòria de David Ivars també del Teika que augmenta més la diferència en categoria cadet on marxa com a líder.

Xarrada de nutrició en Xaló

D’altra banda l’escola ciclista de Xaló ha organitzat una xarrada pel pròxim dijous. La xarrada és sobre nutrició esportiva per als joves ciclistes que comencen en aquest esport tan complicat. La xarrada impartida per Sergi Sala serà a la vesprada a l’ajuntament de la població de la Marina i estarà dirigida als pares i joves ciclistes que comencen.

Articles relacionats