11 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Irene Flores guanya la prova de ciclocròs que va tindre lloc en l’Enova

L’Armada ciclista de la Safor continua batent-se en el challenge de la Comunitat Valenciana de ciclocròs en la categoria d’escoles després de l’última prova celebrada en L’Enova sobre un circuit bastant sec i dur en la part final.

Irene Flores va ser la gran vencedora de la jornada en la categoria infantil, després d’una dura pugna davant els seus rivals. En la modalitat masculina, Sergi Margarit va tornar a estar lluitant pel podi i acabaria cinqué, Andreu Sansaloni seria 28 i Darío Humanez 33.

En la categoria aleví, Cristian Vercher acabaria 31 i Gerard Pastor 33 mentre que en els principiants, Sergi Esteban seria desèDidac Gómez 15, Nasio Grau 21, Miguel Bosch 24 i Abel Humanez 27. Quant al promesa Albert Galbis seria 15.

Finalment, en la màxima categoria de ciclocròs o siga elit i sub 23, Jordi Fournies acabaria quart, Joan Llacer Fraile cinqué i Iván Gomar sisé mentre que Lidia Llacer Fraile seria segona.

Cal destacar que el ciclista de Vilallonga, Àlex Moreno ha patit un trencament de tres dits, molts ànims i esperem que es recupere totalment i torne a competir el més aviat.

Articles relacionats