Intercanvi musical de Amics de la Música de Palma de Gandia i L’Almoina

L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia ha organitzat, per al dissabte 21 de Setembre, un concert dins la campanya del programa d’intercanvis musicals (XVI Edició). Aquesta cita comptarà amb la participació de l’Associació Amics de la Música de Palma i l’Associació Musical L’Almoina d’Almoines en una actuació que tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia a partir de les 20.00 hores.

L’Associació Musical L’Almoina d’Almoines actuarà sota la direcció de Jose Antonio Pons Albuixech, i interpretarà el pasdoble ‘ROMUALDO SOLER’, de Enrique Alborch Tarrassó; l’obra ‘GULLIVER’S TRAVELS‘, de Bert Appermont; ‘ TANZ DER VAMPIRE‘ de Jim Sheinman, amb la que tancaran la seua actuació.

Per la seua part, l’Associació Amics de la Música de Palma estarà dirigida per Vicent Martí i Ferrer, i en el seu repertori ha inclòs el pasdoble ‘VERDS I BLAUS’, de Vicent Tobar Pastor; l’obra ‘Alvamar Overture‘, de James Barnes; i per a finalitzar, l’obra ‘Coliseum‘, d’Hugo Chinesta.

Et Pot Interessar