18.7 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

De com incorporar l’art urbà a Gandia

· Nou impuls a l’art urbà

· arturba@gandia.org: El departament de Cultura habilita un nou correu per a la realització d’intervencions artístiques als murs de Gandia, tan privats, espais públics, associacions….

· S’hi poden enviar les propostes artístiques i/o oferir murs en els quals realitzar aquestes intervencions.

El departament de cultura ha habilitat un nou correu d’art urbà per a la realització d’intervencions artístiques als murs de Gandia, tan privats, espais públics, associacions….
A través del correu arturba@gandia.org us podeu posar en contacte amb el departament per a enviar les vostres propostes artístiques o oferir murs en els quals realitzar aquestes intervencions.

“La legislatura passada vam aconseguir situar Gandia en el mapa de l’art urbà amb desenes d’intervencions, de la mà d’artistes locals i internacionals de reconegut prestigi, gràcies al programa Serpis Urban Art Project, el Encuentro Paredes o el Festival ‘Pixaví’. A més, amb un contingut social, reivindicatiu… Estem enllestint una ruta i un web amb informació sobre els murals. Per això des del departament de Cultura volem continuar amb l’impuls al muralisme recollint propostes que facen de Gandia un referent, també en l’art urbà”, ha assegurat el regidor delegat de Cultura, Nahuel González.

Articles relacionats