18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

INDECENTS

G. CABANILLES      

Probablement Mariano Rajoy no siga cap indecent, com va proclamar irritat en ser acusat pel seu contrincant al debat cara a cara de dilluns, però sí està envoltat d’indecents. El mateix que Pedro Sánchez, qui probablement tampoc siga cap indecent, però tampoc va sobrat d’indecents al seu voltant. 

Si el debat electoral entre els candidats del PP i del PSOE a presidir el Govern ha servit per a alguna cosa ha estat per a sorprendre’s amb la baixa qualitat de les argumentacions, per certificar la manca de credibilitat d’ambdós contrincants, i per a desacreditar definitivament a l’Acadèmia de Televisió, que probablement ja no torne a organitzar cap debat, i al moderador, Manuel Campo Vidal, qui no crec que torne a moderar cap altre debat entre dos aspirants a la Moncloa. Campo Vidal, esporàdic professor de telegènia a la Jaime Vera, l’escola de líders del PSOE, va estar absent durant tot el debat, i no va saber reconduir un diàleg que se n’anava per tots els costats tret del que infructuosament proposava. El seu rostre expressava en molts moments l’angoixa per un creuament d’insults que se li anava de les mans. 

I mentre, Pablo Iglésias, Allbert Rivera i Alberto Garzón es fregaven les mans. El debat els havia eixit millor del que hagueren desitjat, i així ho va expressar als pocs minuts el candidat de Podemos en un twitt: “Espere que la gent quan vaja a votar diumenge tanque els ulls i recorde aquest debat”.

Per part de Rajoy, no s’entén la irritació desbordada davant les acusacions de corrupció, com si no les esperara o li hagueren caigut de nou. 

Articles relacionats