9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Inclusió social des de la Cultura: “Les veus de la solidaritat”

• 6 corals de la Safor-Valldigna s’uneixen en el “Festival de Cors benèfic” el pròxim dissabte 9 de novembre, a les 19 h, al Teatre Serrano.
• L’entrada-donatiu (5 €) es pot adquirir a la Casa de la Marquesa. Els diners recaptats es destinaran a l’Associació de Diversitat Física de Gandia.

Festival de cors beneficEl regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del coordinador del Festival de Cors benèfic, Juan Miguel Terrazas, i els membres de l’Associació de Diversitat Física de Gandia, Menchu Pla Vicens i Daniel Benigno Suárez, ha presentat el concert, que tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de novembre, a les 19 h, al Teatre Serrano.

6 Corals de la Safor-Valldigna uneixen les seues veus per una causa solidària, recaptar forns per a l’Associació de Diversitat Física de Gandia. Així, hi actuaran: La Coral Polifònica Santa Maria de la Valldigna de Simat, la Coral Santa Cecília d’Oliva, l’Orfeó del Real de Gandia, la Coral del Centre Musical de Beniopa, el Cor de l’Associació Artístic-Musical Sant Blai de Potries i el Cor de la Societat Musical de Benirredrà. Hi representaran músiques de tota classe en versió coral: havaneres, populars, pop, boleros, poemes musicats, bandes sonores, temes de musicals, etc. “Agraïm la participació de les corals de la Safor-Valldigna, la seua solidaritat, com no podia ser d’altra manera”, ha expressat Terrazas.

L’entrada-donatiu es pot adquirir, per 5 euros, a la Casa de la Marquesa. “Des de l’Associació de Diversitat Física volem tractar de millorar la qualitat física dels nostres socis, però també el que ens preocupa són les nostres pors, la soledat, els nostres silencis… I les corals donaran veu als nostres silencis. Gràcies per les seues veus de solidaritat!”, ha manifestat Benigno.
Finalment, González ha destacat la necessitat d’aquest tipus d’activitats: “Per a nosaltres és important que el Teatre Serrano, a banda de les activitats que es programen des del departament de Cultura, tinga una vida activa, que done suport a la inclusió social des de la Cultura”.

Articles relacionats