18.6 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

El Circuit Ricardo Tormo tanca el mundial dels rècords

– Més de 5.000 persones viatjaran des de la província de Castelló cap a Xest amb motiu del Gran Premi
– Sergio García Dols: “És un orgull córrer un Gran Premi a casa”

El Circuit Ricardo Tormo ha presentat a Castelló el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que celebrarà la 21a edició els dies 15, 16 i 17 de novembre a Xest.

L’acte de presentació ha tingut lloc a la Diputació de Castelló, on el director general del Circuit ha recordat que “el Circuit Ricardo Tormo celebra el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que ha de ser motiu d’orgull per a tots els valencians; per això, des de fa ja uns quants anys insistim a fer extensiva la celebració tant a Castelló com a Alacant”.

Gobert ha destacat, a més, que el futur del motociclisme valencià és “més que brillant, no tan sols amb els pilots que ja estan en el mundial, sinó també amb els que venen per darrere gràcies al suport de les diputacions, que és or per als pilots de la pedrera”.

La diputada d’Esports de la Diputació Provincial de Castelló, Tania Baños, s’ha mostrat agraïda al Circuit i ha explicat que “des de la Diputació continuarem amb aquest tipus de beques per a continuar donant suport als nostres esportistes“. S’estima que entre 5.000 i 6.000 aficionats viatgen des de la província de Castelló al Gran Premi.

Els protagonistes de l’acte han sigut els pilots mundialistes Jorge Navarro, que ha competit pel títol mundial de Moto2 fins a la penúltima carrera del campionat, i el pilot de Borriana Sergio García Dols, que va aconseguir a Malàisia el primer podi de la seua carrera mundialista.

García Dols és el pilot més jove del mundial i afronta el seu primer Gran Premi a casa. “Donaré el cent per cent en la meua primera carrera del mundial ací a València; és un orgull córrer a casa“, ha indicat el pilot de Borriana.

Per la seua banda, Jorge Navarro lluitarà per acabar en el podi final del campionat de Moto2: “Arriba el Gran Premi de casa, el més especial de la temporada, i enguany, més, perquè arribe amb opcions de fer-ho molt bé”.

En l’acte han participat també el president de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, Carmelo Fernández, que s’ha mostrat esperançat “amb una gran actuació dels nostres pilots; estic segur que un any més serà un cap de setmana inoblidable”.

A més, han assistit a l’acte pilots com Vicente Pérez Selfa, Izan Fernández Montes, Luis Nuñes i Juan Rodríguez, que formen part dels plans de promoció esportiva de la Diputació i de la Cuna de Campeones.

Articles relacionats