Un incendi crema palés de fusta en una nau abandonada del polígon d’Almoines

Efectius de bombers han extingit la matinada d’este diumenge 17 de desembre un incendi en una fàbrica abandonada del polígon industrial d’Almoines, on a l’interior hi havia una bombona d’oli i una altra de butà que no estaven afectades, segons ha informat el Consorci Provincial.
El foc s’ha iniciat sobre les 2.45 hores d’aquest diumenge en aquesta nau situada en el carrer Els Pedrapiquers del polígon d’Almoines. La fàbrica està abandonada i l’incendi ha afectat principalment a palés de fusta.
Els 11 bombers desplaçats a les instal·lacions van haver de forçar la porta d’entrada per a accedir a la nau i sufocar l’incendi. De l’interior van traure una botella d’oli i una altra de butà que no estaven afectades. Dins de la fàbrica també hi havia boques d’incendi equipades, però estaven inoperativas.
El dispositiu es va perllongar durant quasi tres hores i l’incendi finalment es va donar per extingit a les 5.30 hores d’aquest diumenge, amb la participació de quatre dotacions del Consorci de Bombers de les localitats valencianes d’Oliva i Gandia, que van mobilitzar un total d’11 efectius.

Et Pot Interessar