El Real rebrà 78.000 euros del pla Avalem Experiència

Dins dels programes de foment de l’ocupació impulsats pel Servef, a l’Ajuntament del Real de Gandia se li han assignat 78.202€ per a invertir en el programa, “Avalem Experiència”, destinat a persones desocupades majors de 30 anys.
Com explica l’alcalde, Gustavo Mascarell “és un programa que estàvem esperant per a desplegar diferents actuacions programades dins de la planificació municipal, especialment pel que fa a les tasques de manteniment en la via pública i els edificis municipals”.
De fet, les contractacions, nou persones, seran per a realitzar tasques de reparació de voreres, calçada, o edificis i instal·lacions municipals; també de manteniment de pintura de mobiliari urbà, senyalització viària o d’edificis, així com parcs i jardins. Amb aquesta finalitat, es contractaran quatre obrers, tres jardiners i dos pintors. Aquestes tasques també seran complementàries a altres inversions previstes per l’Ajuntament en els pròxims
mesos amb una incidència clara en la via pública.
Els contractes són de sis mesos a jornada completa i la selecció s’ha realitzat per mitjà d’ofertes del Servef. Finalment, el màxim responsable municipal destaca el fet que, enguany, “a l’Ajuntament del Real hem implementat accions i programes des de diferents departaments amb la finalitat de crear ocupació, formar i facilitar la inserció laboral de sectors diversos de la societat”. Així, estan en marxa ja el programa PactSafor i el programa Avalem Joves per a les persones menors de 30 anys . Per a impulsar aquests programes, ha sigut vital l’aportació econòmica i el suport del Servef i del Govern de la Generalitat. A més, l’Ajuntament també ha fet accions pròpies en el marc del pla d’ocupació municipal.

Et Pot Interessar