10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Inauguració i Victòria, així és el nou equip de volei infantil femení del Veles e Vents

Divendres passat 6 de novembre, les jugadores infantils del Veles e Vents- Dc. Hotels- Raulfisio , van inaugurar la seua marxa federada amb una còmoda victòria per 3-0 ( parcials 25-11 , 25-5 , 25-7) contra l’equip valencià del C.V. Picassent.

La jornada d’aquest anhelat debut, es va presentar moguda per culpa de la gota freda que ens va visitar durant els dies previs i que feia perillar la disputa del partit, pel conegut problema de la teulada que arrosseguen les instal·lacions del grau; però finalment el temps va voler fer l’ullet a les jugadores i al costat d’un ardu treball d’assecament de la pista del centre del Grau (batejada com Paola Martínez), el partit va poder ser disputat a porta tancada però amb retransmissió per streaming a l’hora prevista.

Les jugadores graueres que portaven quasi dos mesos de preparació, es van mostrar al principi molt nervioses, però a mitjan primer set van començar a desenvolupar el seu joc i a distanciar-se del quadre visitant.

En línies generals l’equip va mostrar molt d’encert en totes les facetes del joc i van aconseguir resoldre el partit en 1 hora i en tres sets.

Després d’aquest històric debut, les jugadores hauran de viatjar diumenge que ve a Castelló per a enfrontar-se en el Pavelló Pablo Herrera al Volei Grau 2.

A la foto: Nerea Rodríguez, Daniela Dimitrova, Nerea Benavent, Belen Pons, Joanna MartinezTian Barca, Claudia Ferrer,Marta Bertó, Natalia Vyacheslavova i Yasmin Peeva , que al costat de l’entrenador Ximo Borràs, el segon entrenador David Arroyo i l’estadista Xavier Signes, passaran al record com a pioners del voleibol federat al Grau de Gandia.

Articles relacionats