14.4 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

Evolució de la pandèmia als pobles de la Safor

L’actualització de les dades del 5 de novembre de la Conselleria de Sanitat per municipis de la Comunitat Valenciana deixa molt clar la preocupant situació que pateixen ja distints pobles de la Safor.

Dos dels tres municipis més poblats de la Safor, Gandia amb 299 i Tavernes 540 contagis per cada 100 mil habitants estan per damunt de la mitjana de la Comunitat Valenciana, la situació de Tavernes és molt complicada, ja que des del passat 29 octubre té un increment exponencial del nombre de contagis. Només Oliva es troba per davall de la mitjana amb la quantitat de 171 per cada 100 mil habitants.

Positius ultims 14 dies per cada 100 mil habitants

Evolucio de la pandemia 3

Evolucio de la pandemia

 

Evolucio de la pandemia 2

 

A data 5 de novembre sols hi ha 6 pobles a la Safor que no tenen cap contagi en els últims 14 dies, com són Beniflà, Guardamar de la Safor, Alfauir, Almiserà, Palmera i Barx.

Vilallonga, Simat de la Valldigna, Piles, Xeresa, Palma de Gandia, Rafelcofer, Miramar, Oliva i Lloc Nou també estan per davall de la mitjana de la Comunitat però en alguns casos han augmentat la xifra de contagis en els últims 14 dies.

Amb més de 400 contagis per cada 100 mil habitants s’encontren les poblacions de Bellreguard (412), Almoines (538), Tavernes de la Valldigna (540), Ròtova (541), Xeraco (601), Daimús (673), Benirredrà (1.005). En aquestes poblacions tant Tavernes com Xeraco amb tingut 30 i 10 contagis més respectivament des de l’última actualització.

Moltes poblacions ja han pres mesures addicionals a les posades en marxa pel govern de la Generalitat, per tal de frenar l’evolució actual de la pandèmia, com han sigut tancar instal·lacions esportives, parcs, biblioteques, locals municipals tancats, gimnàs, .

Articles relacionats