27.7 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

III Trofeu Internacional d’Atletisme ‘Nocturna Borgiana de Gandia’

– El pròxim dissabte, 1 de juliol, la pista d’atletisme de Gandia Toni Herreros tornarà a vestir-se de gala per a celebrar la gran festa de l’atletisme de pista de la ciutat.

Quique Llopis serà l’estrella local dins d’un gran ventall d’atletes arribats de tot el món que situaran Gandia fora del nostre territori

– Es farà un streaming amb la col·laboració de la Federació Espanyola d’Atletisme, visita al Palau Ducal i showcooking amb la tradicional fideuà de Gandia

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada pel president del Club d’Atletisme Gandia-AlpesaNatxo Benítez, i el CEO de l’Agència Coma, Juan Martos, han presentat aquest matí en roda de premsa el III Trofeu Internacional d’Atletisme «Nocturna Borgiana de Gandia». El pròxim dissabte, 1 de juliol, la pista d’atletisme de Gandia Toni Herreros tornarà a vestir-se de gala per a celebrar la gran festa de l’atletisme de pista de la nostra ciutat.

«Enguany des de l’organització i des del club s’ha decidit fer un pas més enllà per tal d’atorgar nivell a la prova i, així, tindrà un marcat caràcter internacional. Agraïm al club i a l’agència per tota la tasca feta, ja que amb aquestes proves fem realitat el binomi esport-turisme per poder projectar la imatge de Gandia fora del nostre territori», ha expressat Morant.

Serà la tercera edició que Gandia aculla un esdeveniment atlètic i aquest any de categoria internacional. Per això, tres seran els atletes que formaran part del cartell del 2023 amb el local Quique Llopis com a gran estrella. Un atleta de la casa, de la comarca, que entrena al costat del tècnic Toni Puig i que lluita dia a dia per conquerir terres europees i mundials.

«És un esdeveniment on atletisme, cultura i turisme s’uneixen amb un sol objectiu: mantindre el llegat dels Borgia», ha explicat Benítez. «Hem volgut fer un pas més i fer aquest trofeu internacional, és a dir, estem oberts a tot el món sense cap límit», ha afegit.

Pel que respecta a la cultura borgiana, el president del Gandia-Alpesa ha destacat que «volem donar una motivació extra als patrocinadors i créixer com a esdeveniment de cara a futures edicions, per això hem reunit esport, turisme i cultura».

«Aquest és un bon projecte per al Gandia-Alpesa i per a l’Ajuntament de Gandia. Tenim la sort de tindre a Quique Llopis i a Toni Puig i aprofitarem això per a portar uns 40 atletes internacionals per a situar Gandia en el més alt», ha remarcat Martos.

Es farà també un streaming amb la col·laboració de la Federació Espanyola d’Atletisme, visita al Palau Ducal i esdeveniment amb la tradicional fideuà de Gandia. «Ací s’han involucrat moltes empreses per poder fer-ho realitat tot i fer una Gandia millor», ha conclòs.

Articles relacionats