22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

757 estudiants s’examinen de les PAU al Campus de Gandia

• Comencen els exàmens de les Proves d’Accés a la Universitat al Campus de Gandia

• La convocatòria ordinària es desenvoluparà des de hui, dimarts, 6 de juny, fins al dijous, 8 de juny

Examens de les Proves dAcces a la Universitat al Campus de Gandia1

757 estudiants s’examinen aquests dies (6, 7 i 8 de juny) de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) en la convocatòria ordinària de 2023. La xifra és lleugerament superior a la de l’any passat, quan es van inscriure 735 persones. Del total, 673 s’han matriculat en la fase obligatòria i 84 només de la voluntària. La majoria accedeix des dels estudis de Batxillerat.

Per a l’ocasió, al Campus de Gandia s’han disposat dos tribunals. El tribunal número 25 acull a l’alumnat del Col·legi Gregori Mayans i Ciscar (Gandia), Col·legi Las Colinas (el Real de Gandia), Real Col·legi Escola Pia (Gandia), I.E.S. Ausiàs March (Gandia), I.E.S. Maria Enríquez (Gandia), I.E.S. Montdúver (Xeraco), I.E.S. Tirant lo Blanc (Gandia), I.E.S. Vall de la Safor (Vilallonga) i l’I.E.S. Veles e Vents (Grau de Gandia).

I el tribunal número 26 engloba a l’estudiantat del Col·legi Escolàpies (Gandia), Col·legi Los Naranjos (Gandia), Col·legi San José de la Muntanya (Oliva), I.E.S. Gabriel Ciscar (Oliva), I.E.S. Gregori Maians (Oliva), I.E.S. Jaume II el Just (Tavernes de la Valldigna), I.E.S. Joan Fuster (Bellreguard) i l’I.E.S. La Valldigna (Tavernes de la Valldigna).

Segons Borja Trujillo, president del Tribunal número 25, “la primera jornada està transcorrent sense incidències, ha començat a la seua hora i s’han presentat totes les persones inscrites”. Per part seua, el secretari del Tribunal número 26, Mariano Fos, ha afegit que “per l’experiència d’altres anys, aquesta primera jornada de les PAU està sent molta més tranquil·la”.

Primer examen: Història d’Espanya

Les proves han començat a les 9.30 hores amb l’examen d’Història d’Espanya, que ha finalitzat a les 11 hores. Després d’un descans de 45 minuts, la primera jornada es reprenia amb l’assignatura de Valencià: Llengua i Literatura II. A la vesprada, a partir de les 15.30 hores, serà el torn de les següents matèries: Economia de l’Empresa, Biologia, Cultura Audiovisual II i després, Física i Història de l’Art.

Demà, dimecres, i el dijous continuaran els exàmens de la convocatòria ordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

Articles relacionats