10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

III Subhasta Literària solidària per a persones amb diversitat funcional a la Safor

Torna una nova edició de la Subhasta Literària d’àmbit solidari que es realitzarà de manera presencial el pròxim 14 de desembre a les 20 h a la Casa de la Marquesa de Gandia.

Els organitzadors són l’associació Gaudim (col·lectiu que treballa l’oci inclusiu amb persones amb diversitat funcional a la Safor) i la col·laboració de Saforíssims SL (Associació d’Escriptores i d’Escriptors de la Safor).

Els beneficis d’aquesta subhasta, íntegrament, aniran destinats a cobrir les despeses del club d’oci de l’associació, què, cada cap de setmana, nodreix d’un ventall d’activitats socioculturals a les persones amb diversitat funcional.

Es Subhasten 8 quadres-poemes signats pels seus autors amb les poesies més representatives de la seua obra, poemes d’Esther Climent, Joan Deusa, Mercé Climent, Àngels Gregori, Josep Lluís Roig, Maria Josep Escrivà, Marc Granell i Josep Piera.

A més a més, aquest any tornem a comptar amb la col·laboració especial del grup de música ZOO, tot un referent al territori que ens cedirà la lletra d’una de les cançons més emblemàtiques: LA MESTRA.

Tindrem tres generacions d’escriptors i d’escriptores fent literatura en llengua pròpia.

La subhasta

La subhasta serà conduïda per Ximo Vidal i comptarà amb l’actuació musical de Carles Pastor. Recitaran tots els poetes convidats i podrà participar qualsevol persona amb les normes d’una subhasta tradicional. Aquest serà en un esdeveniment únic no només a la
comarca de la Safor, m’atreviria a dir, únic, a tot el territori.

Aquesta vegada, adquirir cultura fa que moltes persones tinguem accés a un oci digne i de qualitat.

Articles relacionats