10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Els equips femenins del CV Gandia tanquen invictes la primera fase de Preferent

Els equips d’infantil i cadet femenins de Bruno Prisciottano han guanyat els deu partits disputats

Els equips d’infantil i cadet del Club Voleibol Gandia que disputen la màxima categoria, la Preferent, tornaran a optar per classificar-se per a la final autonòmica després de la seua aclaparadora trajectòria en la primera fase. Classificaven per al grup als dos primers i les gandianes ho han fet com a líders indiscutibles.

El CV Farmàcia Passeig cadet ho ha fet cedint només un set, en una lliga en la qual han comptat els seus partits per victòries, 10 de 10. La plantilla està formada per, Ariadna Juan, Martina Olivares, María Millet, Carla Campillo, Kamelya, Laura, Emma Escura, Martina Ponzinibio, Martina SayasCamila Belaunzaran i Eivile.

El CV Globalwyp Gandia infantil Ha aconseguit fins i tot, a més de guanyar els 10 partits, fer-ho sense cedir ni un sol set en aquesta lliga participen a més els equips de Paterna, Torrent, el Real de Gandia i Arenas i Altea. Aquest grup, al qual també entrena Prisciottano, el componen: Esther Esparza, Olga JaenCamila Belaunzaran, Martina Olivares, Eivile Jakubonyte, Candela, Diana, Alison i Martina i Joaquina Ponzinibio.

Articles relacionats