Identifiquen la persona esquarterada a València com un home natural de Xeraco

L’home esquarterat a València este setmana, el tors del qual va ser trobat en una maleta en el barri Russafa, ha sigut identificat com Alberto Enrique Ferrer, un perruquer de 42 anys natural de Xeraco amb qui el presumpte assassí mantenia una relació sentimental, segons han confirmat fonts policials. Tot i que la víctima vivia de fa deu anya a València i abans s’havia estat formant com a perruquer a Madrid, estava ben arrelat a Xeraco, on va nàixer, va crèixer, va anar al col·legi i va treballar en tasques agrícoles abans de formar-se com a perruquer.

El sospitós de l’assassinat d’Alberto Ferrer va morir a tirs de la policia després d’haver assassinat a un dels agents que es disposaven a deternir-lo.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha confirmat en la visita que ha realitzata este dimecres a Gandia que l’agent mort seguia el rastre de sang que anava des de la maleta on es va trobar un tors humà en el carrer Peris i Valero fins a l’edifici del número 77 del carrer Sueca on l’agressor li va assestar les punyalades mortals.
Moragues ha confirmat que l’agressor, amb passaport suec però d’origen sudamericà, és el presumpte autor de l’assassinat d’Alberto Enrique Ferrer. 
El delegat del Govern ha mostrat les seues condolences a la família del sotsinspector Blas Gámez, de 51 anys, casat i amb dos fills de 15 i 19 anys, que portava 28 anys de servei. Resident a Torrent, estava «molt integrat» en la societat valenciana», ha destacat Moragues, qui també ha tingut paraules per a «tota la família» del Cos Nacional de Policia, «que estava molt impactada per aquesta pèrdua d’una persona molt volguda i valorada».
El responsable de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a la Comunitat ha confirmat que el succeït «deriva de l’aparició d’una maleta amb unes restes d’un cos mutilat», un tors, en una maleta entre dos contenidors en Peris i Valero, que va donar origen a la recerca policial.
Moragues ha concretat que els investigadors van seguir les perquisicions de les restes de sang «que demostraven que l’assassinat havia sigut recent», i el seguiment d’eixe rastre va finalitzar en un domicili en el carrer Sueca.
Segons el seu relat, «just quan arriben, apareix el presumpte assassí causant de la mutilació i assassinat i arremet amb un ganivet contra l’agent» que va resultar mort. El seu company, no va tenir «més remei que abatre-lo, atesa l’agressivitat i violència que mostrava».
El delegat no ha volgut oferir més detalls atès que existeix secret de sumari i el cas està judicialitzat i ha apel·lat a la intimitat de les famílies. No obstant açò, ha dit que s’està rastrejant el mòbil del crim de la maleta i el nexe entre la víctima i la persona que va ser abatuda. La Policia científica està treballant i totes les hipòtesis estan obertes, ha insistit, i ha apel·lat a la prudència. Sí s’ha sabut que l’assassí tenia antecedents i que va estar empresonat molts anys a Suècia.

Et Pot Interessar