Ian i Canari s’enfronten a Moltó i Tonet IV a Piles en la final del Trofeu 600 Anys Generalitat

El trinquet de Piles acollirà este divendres 14 de setembre en horari nocturn la final del Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana en la modalitat de raspall. La partida, programada a les 23.00 hores, enfrontarà a Ian i Canari contra Moltó i Tonet IV.

Moltó i Tonet IV van ser els primers que van aconseguir un lloc en la partida que val el títol en superar en la semifinal del passat dia 5 a Guadassuar a Sergio i Sanchis pel tanteig de 25-0. La superioritat dels vencedors va ser manifesta, sobretot en la segona part de la confrontació.

Ian i Canari sí que hagueren de treballar-se prou més el triomf contra Marrahí i Brisca en la segona semifinal del passat divendres a Genovés. L’eliminatòria es va decidir per 25-15, però Marrahí i Brisca tingueren val per a igualar a 20.

La final, que serà retransmesa en diferit per À Punt el pròxim diumenge (12.00 hores), enfronta a quatre dels pilotaris que en el passat mes de març lluitaren pel títol per equips més prestigiós, la Lliga Professional de Raspall. En aquella ocasió la victòria va ser per a Ian i Canari, que formaren equip amb Ricardet. Moltó i Tonet IV tingueren a Lorja en la punta.

La modalitat d’Escala i Corda també tindrà un Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana, que començarà la darrera setmana del present mes. Els equips es faran públics en pròximes dates.

Et Pot Interessar