La Federació Espanyola d’Atletisme convoca a set llançadors i un entrenador del CC El Garbí

Comença el curs acadèmic, han començat ja les classes en el club d’atletisme base del Garbí, també en els diferents sectors d’Alt Rendiment del Club i per descomptat també els entrenaments amb adults, corredors populars, preparació d’oposicions i altres serveis que ofereix l’escola de la qual passa a ser Director Tècnic l’entrenador David Valera.
Així també, comencen les concentracions d’atletes a nivell nacional, i és que, si per alguna cosa es distingeix aquest club és pels nombrosos atletes amb els quals compta en competicions d’alt nivell.
La Real Federació Espanyola d’Atletisme convoca a un total de set atletes del club d’atletisme de Gandia i a un entrenador a la seua pròxima concentració de llançaments que es durà a terme entre els dies 29 de setembre i 1 d’octubre en León, coincidint amb la celebració de la Fira i Festes de Gandia de 2017.
Un dels entrenadors responsables en aquesta concentració serà el tècnic del Garbí Juan Vicente Escolano, qui viatjarà amb els atletes Aurea Blasco (a la imatge), Marc Mestre, Rubén Mayor, Víctor Faus, Ximo Ramón, Dian Iskrenov i Gema Martí.
Per al club és «un orgull» que entre els 24 triats de tota Espanya per a participar en aquesta primera concentració de llançaments de la temporada 2017-2018, set d’ells, així com un entrenador, siguen d’aquest club de Gandia.

Et Pot Interessar