Un home degolla la seua filla de dos anys a Alzira

Un home ha degollat aquest diumenge a la seua filla de dos anys en un habitatge d’Alzira i posteriorment ha tractat de suïcidar-se llançant-se des del segon pis. Ha sobreviscut i ha sigut detingut com a presumpte autor de la mort de la xiqueta. Una disputa amb la seua parella i mare de la xiqueta sembla haver estat en l’origen del succés.
Els fets s’han produït aquest diumenge a la vesprada, sobre les 16.50 hores, en un habitatge del carrer Pare Castells, al nord d’Alzira. La Policia Nacional investiga el succés després de rebre una trucada d’un veí que s’ha trobat a l’home sobre un vehicle.
La xiqueta es trobava sense vida a l’arribada dels policies a l’immoble, mentre que l’home -de nacionalitat romanesa- ha sobreviscut a l’intent de suïcidi.
El presumpte autor ha sigut detingut per la mort de la seua filla i primer ha sigut traslladat pels agents a l’hospital per a rebre assistència mèdica de les lesions que presentava. Després de rebre l’alta, roman detingut en la comissaria d’Alzira, segons fonts de la recerca.
La mare, que no es trobava en l’habitatge, ha sigut atesa per efectius d’una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB) a causa d’un atac d’ansietat, després del que ha sigut traslladada a l’Hospital de la Ribera.

Et Pot Interessar