21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Guardamar de la Safor treballa de valent per la seguretat de la seua platja

– Guardamar de la Safor i Bellreguard col·laboren en una campanya conjunta per tal de facilitar la gestió i la informació com a destinació turística segura i de qualitat

– Baix el lema “Guardamar de la Safor platja segura” es dona el tret d’inici al període turístic més important del poble

La col·laboració entre els dos pobles, que no és la primera iniciativa que fan conjuntament, ha donat pas a una campanya per tal de facilitar i donar seguretat tant als veïns i veïnes dels dos pobles com als visitants que s’acosten a gaudir de les plagues. Aquesta iniciativa inclou el desenvolupament d’una APP, que permet als usuaris potencials conéixer de primera mà i en temps real l’aforament a cada platja la qual cosa ajudarà en facilitar la informació en temps real.

L’accés a les platges d’una forma segura serà reforçat amb la contractació de personal i amb la col·locació de cartellera material audiovisual que serà situat en llocs estratègics de les nostres platges.

Guardamar de la Safor completara amb el servei de salvament i socorrisme que enguany s’avançarà respecte anys anteriors per la qual cosa demanem màxima responsabilitat i prudència als usuaris.

L’Alcaldessa de Guardamar de la Safor, Anabel Ferrer assenyala que “Guardamar de la Safor és un poble amable, que treballa amb cura pel benestar de les seues veïnes i veïns, i com a poble acollidor, també el fa per als seus visitants i residents d’estiu”. “Treballem perquè la situació es normalitze i per això el nostre esforç serà màxim en posar en funcionament el control, la seguretat i compliment de les mesures que les fases de la desescalada ens indiquen en cada moment” , Anabel finalitza “La col·laboració entre Bellreguard i Guardamar de la Safor demostra una vegada més que l’entendriment és precís i necessari per a portar avant iniciatives supramunicipals”

Articles relacionats