19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Guardamar de la Safor presenta l’agenda cultural de juliol carregada d’activitats

– L’ajuntament de Guardamar de la Safor ha preparat l’agenda cultural en activitats de tots tipus i pensant en la responsabilitat i compliment de les mesures sanitàries davant la Covid-19

Guardamar torna a preparar les activitats del mes de juliol pensant i organitzant les activitats tant per als seus veïns i veïnes com per als visitants que s’acosten a gaudir de la ben cuidada platja durant l’estiu. Activitats tallers relacionades amb la flora i fauna autòctona, com pensant en la cura mediambiental, com altres més lúdiques com són “Cinema d’estiu” i “Nits a la Fresca”, que portaran l’humor i la música per gaudir de les nits a Guardamar. 

Agenda Guardamar Juliol 2020

Dia 4. 19:00 h, dissabte “Joglar de fauna”.

Taller infantil teatralitzat amb contacontes relacionat amb la fauna autòctona del poble fet per l’empresa “SIMBIOSI, Espai Ambiental”. El punt d’encontre serà a l’entrada de l’ajuntament pel carrer Sant Joan. En acabar i depenent de la disponibilitat, es farà la solta d’un animal provinent del centre de recuperació de fauna La Granja.

Dia 6. 22:00 h, dilluns Cinema d’estiu.

Es projectarà “Los Increibles 2″ a la plaça de les Moreres, a la platja.

Dia 10. 19:45 h, divendres, Nit de les rates penades.

Taller impartit per l’empresa “SIMBIOSI, Espai Ambiental” en el que ens ensenyaran els mites i les llegendes que envolten aquests animalets i la importància de les rates penades al nostre ecosistema. El punt d’encontre serà a la caseta de la Creu Roja de la platja, posteriorment tindrem una xarrada i sopar de sotamà. Per finalitzar anirem pels voltants del riuet de Guardamar per intentar veure i escoltar rates penades.

Dia 12. 20:00 h, diumenge, Cicle “Nits a la Fresca”.

Concert de percussió del trio musical cert “Apostoflant” a la plaça de l’ajuntament en el qual els músics ens mostraran la seua proposta musical adaptada als temps que corren.

Dia 13. 22:00 h, dilluns, Cinema d’estiu.

Es projectarà “El Mejor Verano de mi Vida” a la plaça de les Moreres, a la platja.

Dia 16. 22:00 h, dijous, Cinema d’estiu.

Es projectarà “El Rey León (2019)” al camp de futbol del poble.

Dia 18. 22:30 h, dissabte. Cicle “Nits a la Fresca”.

Monòleg en el qual Artista valenciana Carol Tomis que presentar el seu nou espectacle anomenat “En cuarentena“. L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça de l’ajuntament.

Dia 20. 22:00 h, dilluns. Cinema d’estiu.

Es projectara “Ralph Rompe Internet” a la plaça de les Moreres, a la platja.

Dia 22. 18:30 h, dimecres. Llarga vida al plàstic.

Taller en el qual l’empresa “Plàstic preciós” mostrarà l’important que és fer un bon ús del plàstic. Les/els assistents participaran de manera activa en la creació d’un clauer fet amb plàstic reciclat que després se’n portaran a casa. El taller es farà a la ludoteca i està orientat a tot el públic, els/les menors de deu anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Dia 24. 22:00 h, divendres. Cicle “Nits a la Fresca”.

Primer dels concerts a la fresca organitzats per l’associació musical de Guardamar de la Safor i els seus membres. Tindrà lloc al carrer Sant Joan a l’entrada de l’ajuntament. Durant el concert, s’espera la visita de Mickey Mousse per animar als més menuts.

Dia 27, 22:00 h, dilluns. Cinema d’estiu.

Es projectarà Superlópez a la plaça de les Moreres, a la platja.

Dia 30. 22:00 h, dijous. Cinema d’estiu.

Es projectarà “Doctor Dolittle” al camp de futbol del poble.

Dia 31. 22:00 h, divendres. Cicle “Nits a la Fresca”.

Segon concert a la fresca organitzat per associació musical de Guardamar de la Safor i els seus membres. Tindrà lloc a la plaça de l’ajuntament. Durant el concert, ens visitarà el Pato Donald per animar als més menuts.

Articles relacionats