19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Vilallonga suspén les Festes d’octubre

– La Safor no podrà gaudir de les últimes festes patronals de la Comarca per a l’any 2020.

Reunit el Regidor de Festes i Alcalde de Vilallonga Domingo García, juntament amb els representants de les Festes de l’Aurora, El Crist de la salut i els Festers/es de la Mare de Déu de la Font, han acordat, la suspensió de les festes patronals de Vilallonga que estaven previstes des del 16 al 18 d’octubre de 2020.

La situació actual provocada per la pandèmia presenta una incertesa en la seua evolució, amb la qual cosa ha d’imperar la prudència quant a la realització de les activitats de caràcter públic.

El respecte a les normes i protocols establits amb motiu de la crisi sanitària per COVID-19 imposa la necesitat de ser constants per a evitar que l’esforç dels últims mesos no quede en res, i és per això que des de l’ajuntament s’encoratja a la població a continuar lluitant contra la propagació del virus amb comportaments responsables.

És la primera vegada que Vilallonga es veu obligada a suspendre aquestes festes.

Des de l’Ajuntament han assenyalat que “per aquests motius ens resulta inevitable haver de fer aquest pas, considerem que és un pas difícil, però responsable i necessari per a la nostra població i el conjunt social de la comarca”. “Som conscients que les festes patronals de Vilallonga són un component clau del moviment social del nostre poble. Però ara més que mai, hem d’exercir una posició de prudència, responsabilitat i sentit comú, vetlant per la seguretat i la salut dels nostres veïns“.

Articles relacionats