12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Guardamar de la Safor incrementa en un 250 % les ajudes destinades per afavorir l’Educació

 

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor, a proposta del Grup Municipal Gent de Guardamar-Compromís, aprova per unanimitat les Bases d’Ajudes Extraordinàries provocades pel COVID, per tal d’afavorir l’Educació a Guardamar de la Safor.

Des de l’1 de juliol fins al 16 de desembre, les famílies de Guardamar de la Safor podran presentar la sol·licitud d’ajuda de 200 €. Aquestes ajudes són  per xiquets i xiquetes empadronats a Guardamar de la Safor. El tram d’edat que contempla aquesta ajuda és el comprés des de zero anys fins als 18.

L’Ajuda pretén cobrir les necessitats bàsiques en l’educació obligatòria. Els objectius són: facilitar l’adquisició, actualització i millora de continguts de les eines digitats, així com facilitar la conciliació familiar per a grups de xiquets de menor edat.

En paraules de l’Alcaldessa Anabel Ferrer. “Durant la crisi sanitària i econòmica que ha provocat el COVID 19, van prometre ser útils a la ciutadania, aquesta ajuda pretén pal·liar en la mesura de les nostres possibilitats la bretxa social i econòmica, que s’ha derivat de la crisi que estem patint. Des de l’Ajuntament estem actuant des de totes les nostres competències municipals, ho hem fet en el passat, en el present i continuarem fent-ho en el futur, d’aquesta crisi hem de sortir units com a societat, i l’educació és un dels pilars fonamentals de tota societat moderna.”

Articles relacionats