13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El PP de Gandia denúncia que el Centre de Salut del Grau perd l’atenció 24 hores

– Soler “On està l’alcaldessa de Gandia per a defensar les 24 hores del Grau? Quan ha de triar entre ser bona gandiana o bona socialista sempre tria el seu partit abans que la ciutat”

– Els populars denuncien “el maltractament sistemàtic” als veïns de Grau que perden un servei que ja estava consolidat i que atenia els veïns del Grau, Venècia, Marenys de Rafalcaid, Vaig moldre de Santa Maria, Urbanització Sant Nicolau, Les Foies i la platja.

– El PP recorda com la mateixa alcaldessa va assegurar en l’últim ple del mes de juny que l’1 de juliol el Centre de Salut del Grau tindria les 24 hores, “una mentida més del govern socialista.

El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Gandia ha denunciat que el Centre de Salut del Grau de Gandia perd el servei de les 24 hores que històricament sempre ha tingut durant els mesos estivals de juliol i agost. Un servei que permetia atendre el notable increment assistencial que es produeix per l’arribada de turistes.

Soler ha assenyalat que “Hui hem de lamentar una mala notícia per als veïns del Grau de Gandia i per al turisme a la nostra ciutat. Per culpa del govern socialista de la Generalitat i de Gandia, el Grau perd el servei de 24 hores en el seu centre de salut”. “En plena crisi sanitària és més important que mai mantindre aquest servei. Tenim un govern que no governa i que no reclama el que és just per a Gandia”.

Articles relacionats