18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Guardamar de la Safor aposta pel desenvolupament dels projectes inclosos a l’Agenda XXI

– L’Ajuntament de Guardamar de la Safor continua en la implementació de l’Agenda XXI a Guardamar de la Safor.

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha aprovat en el darrer plenari una modificació de crèdits per tal de realitzar una nova pista poliesportiva destinada als menors de 13 anys a la platja de Guardamar de la Safor amb la finalitat de donar resposta a les necessitats lúdiques i esportives dels més menuts del poble.

A més a més s’ha aprovat una operació de crèdit a llarg termini per executar l’última fase del bulevard que unirà la platja de Guardamar de la Safor amb el cas urbà del poble i que posarà en contactes la zona LIC “Dunes de Guardamar de la Safor” amb el paratge natural “Ullals de Guardamar de la Safor” amb un carril bici i un passeig per a vianants.

Així mateix durant el darrer plenari s’ha aprovat una modificació en l’Ordenança Fiscal de l’IBI rústic per tal de bonificar en un 95 per cent en la quota de l’Impost aquells terrenys que conserven el cultiu i amb la finalitat de potenciar una pràctica arrelada històricament a la nostra població.

D’altra banda s’ha aprovat l’Ordenança Municipal per fer front al Mosquit tigre i els possibles vectors de malalties que produeixen.

Ana Isabel Ferrer, Alcaldessa de Guardamar de la Safor, ha assenyalat que “Estem davant d’uns acords importants aprovats per unanimitat pel plenari del nostre Ajuntament. Tenim clar el model de poble que volem, natura, esport i qualitat de vida tant de la gent que residim habitualment com de la que gent que ens visita any rere any i aposta per la qualitat de vida”. “Treballem sense descans per tal de facilitar el nostre dia a dia i en els pròxims mesos anunciarem nous projectes de futur a la nostra població els quals tindran un impacte sociocultural molt important per al present i futur de la nostra població. L’Agenda XXI no és un paper buit i sense contingut al nostre poble sinó l’eix central de les nostres polítiques municipals”.

Articles relacionats