Green Fruits, nascuda de tres cooperatives de Gandia, Oliva i Pego, es marca com objectiu assegurar la rendibilitat dels cítrics

La cooperativa de segon grau Green Fruits CoopV. ha celebrat l’acte de presentació este dimarts al Centre Polivalent d’Oliva.
Constituïda a l’abril de 2018, Green Fruits Coop. V. sorgeix de la integració de tres entitats: Cooperativa Citrícola de La Safor, de Gandia; S.A.T Novacitrus, d’Oliva i la cooperativa alacantina Agrícola de Pego, totes elles sòcies d’Anecoop, així com la nova cooperativa. A la presentació han participat el conseller d’Economia, Rafa Climent, i el secretari autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero, a més de l’alcalde oliver, David González Martínez.

El president de Green Fruits, Francisco Gilabert, ha afirmat en el seu discurs que «és essencial guanyar competitivitat», i ha defensat una major concentració de l’oferta i diversificació, a més de la gestió conjunta i optimitzada de les infraestructures i de la producció. Amb la mateixa meta, ha ponderat el paper de les cooperatives de segon grau, com «una fórmula que ha demostrat ser una de les més idònies per a impulsar el desenvolupament cooperatiu». Assegurar la rendibilitat dels cítrics és l’objectiu final.

Et Pot Interessar