13.8 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Gran resultat dels ciclistes de la Safor a València

Els ciclistes saforencs van tornar a complir en una jornada amb la més alta participació dels últims anys en el Trofeu de la Fundació Esportiva Municipal de València disputada en el barri de Campanar.

Una jornada que va comptar amb els podis d’Irene Flores, Andrea Contero, Marc Donet i Alex Moreno dels 300 ciclistes participants vinguts de mitja Espanya al ser el primer diumenge de Setmana Santa.

La jornada es va iniciar amb la carrera de promeses on Cristian Climent va finalitzar sext seguit de Víctor Duran en la sèptima plaça.

En principiants de primer any, Sergi Esteban va ser quart mentres que Eric Brines acaba el 13. Alex Moreno va véncer al sprint a Marc Donet mentres que Dani Sánchez va ser sext, Didac Gómez 13 i Miguel Bosch el 21 en principiants de segon any.

La categoria aleví acabe amb Cristian Vercher en la sèptima posició amb Gerard Pastor en el lloc 15 mentres que en els de segon any, tercer lloc per a Andrea Contero i sèptim lloc per a Alex Sánchez.

En la categoria regna d’infantils de segon any, gran victòria d’Irene Flores malgrat tindre a rebuf a Sara Calatrava durant tota la carrera mentres que Sergi Margarit acabaria octau, en els de primer any que fet i fet seria la mes nombrosa amb 50 participants, Andreu Sansaloni acabaria nové i Iker Arlandis acabaria setzé.

Articles relacionats