13.8 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Pascual torna a brillar i és el número 1 del rànquing autonòmic

– Ausiàs Fuster consolida la 5a plaça rànquing autonòmic

El passat cap de setmana se celebrava a València l’última prova de rànquing autonòmic de caràcter provincial, el V Open 100 Trofeu Ateneu Marítim.

Un total de 48 jugadors de la zona nord es disputaven els últims punts de la temporada. Jose Luis Pascual va estar intractable, pel que fa a la seua competitivitat, amb unes mitjanes amb alts i baixos, però amb gran contundència en la competència.

Va resoldre amb relativa facilitat a tots els seus rivals, en el torneig del ko. Tan sols el seu enfrontament fratricida amb Ausiàs Fuster en semifinals, el va obligar a traure la seua millor versió, envers una tacada de 8 caramboles al final del partit, desnivellant el marcador a favor seu, 40 a 38 en 41, Ausiàs va vendre cara la seua pell.

Podi gandià

Així, podi gandià amb Jose Luis Pascual com a campió amb una mitjana d’1,095 i Ausiàs Fuster com 3r amb una mitjana de 0,832, demostrant els dos el gran moment de forma que travessen.

Rànquing autonòmic

Aquest podi li serveix a Pascual per a enfilar-se al número 1 del rànquing autonòmic a més d’obrir-li les portes, per dret propi, a la selecció valenciana, que disputarà el campionat d’Espanya el mes vinent d’abril a Granada i ho farà com a capità de la selecció, mentre que Ausiàs consolida la seua 5a posició.

Altres gandians. Gran campionat per al president del club Jose Ramón Fuster amb 5a plaça i una mitjana de 0,909, molt prop d’accedir a les semifinals, tan sols una mort sobtada (desempat) li va privar d’aquestes. També va participar Xavi Pascual obtenint el lloc 16é.

Articles relacionats