21.8 C
Gandia
Divendres, 2 juny, 2023

Gomar torna a competir i a guanyar després de la seua malaltia

– Gomar torna a competir i a guanyar en el ciclocròs de San Javier

El ciclista de la Font d’En Carrós, IvánGomar, va reaparéixer aquest passat dissabte en el ciclocròs de San Javier, prova corresponent al circuit murcià de l’especialitat.

Gomar que ha estat des del mes de juliol sense competir per malaltia, ha aconseguit alçar-se amb la victòria en el seu debut en la modalitat de terra amb un avantatge de 20 segons sobre el murcià David Tomás.

La prova no tenia moltes complicacions i el fontí ha volgut provar-se en una carrera on no hi haguera molta pressió. Iván Gomar, malgrat la victòria, sap que no es troba al cent per cent de la seua forma física, i anirà a poc a poc consolidat la seua preparació en cada carrera.

Cal recordar que l’últim campió de la Copa d’Espanya júnior corre enguany en la categoria sub 23, és a dir una categoria on s’enfronta als millors especialistes del ciclocròs en l’àmbit nacional com Felipe Orts o Kevin Suárez.

Lidia Llacer Fraile també va aconseguir la victòria

En categoria femenina la vallera Lídia Llacer Fraile també va aconseguir la victòria a San Javier sense pasar complicacions, momés va tindre alguna pressió de Vania Rico en alguns moments de la prova i que Lidia va resoldre.

Articles relacionats